Een zwaargewicht in veerkracht!

𝗘𝗲𝗻 𝘇𝘄𝗮𝗮𝗿𝗴𝗲𝘄𝗶𝗰𝗵𝘁 𝗶𝗻 𝘃𝗲𝗲𝗿𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁!

Misschien laat de zon zich nog wat te weinig zien, 𝗶𝗻 𝗖𝗮𝗳𝗲 𝗦𝗰𝗵𝘁𝗮𝗱 𝗭𝗶𝘁𝘁𝗲𝗿𝗱 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗮𝗹 𝗹𝗲𝗸𝗸𝗲𝗿 𝘇𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀. We hebben een warme blik op de toekomst

Ik ben trots om te kunnen vertellen dat café Schtad Zitterd in 2025 alweer 50 jaar wordt uitgebaat door twee generaties van den Borst.

Waar mijn ouders van 1975 tot 1996 een prachtige basis hebben gelegd, ben ik zelf dit jaar alweer 28 jaar trotse eigenaresse van dit mooie café.

De roerige periode, waarin corona en het vreselijke herstel jaar erna, zijn onmiskenbare weerslag hadden liggen gelukkig achteronder ons. Met een behoorlijke dosis aan nieuwe kennis, uitdagingen en, soms ongewenste opgedane ervaringen, kan ik zeggen dat we veel geleerd hebben en dat ik er samen met mijn team met volle kracht voor ga.

𝗙𝗼𝗰𝘂𝘀 𝗼𝗽 𝘄𝗮𝘁 𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗲𝗹𝗮𝗻𝗴𝗿𝗶𝗷𝗸 𝗶𝘀
Als ondernemer heb ik o.a. moeten leren dat ook “Me -Time” van Essentieel belang is, om soms even te kunnen afschakelen om daarna weer op volle kracht voor team en gast klaar te staan. Even afstand nemen om daarna opnieuw te focussen op wat echt belangrijk is.

En zeg zelf, net in moeilijke en hectische tijden is een kruis in je agenda zetten het laatste wat doet, terwijl dat net dàn zo belangrijk is

“Me-Time” kun je dan ook alleen maar creëren met de juiste mensen om je heen

Zij geven je de ruimte om weer veerkracht op te bouwen.

Gelukkig heb ik een weliswaar klein, maar fijn team, lieve vrienden, stevige familie en trouwe gasten om me heen, die mij die tijd gegund hebben en me die ruimte gegeven hebben. Zij maken dat ik in mijn volle kracht sta. (Soms denk ik dat ik ondertussen een zwaargewicht in veerkracht ben 😉)

𝗧𝗿𝗼𝘁𝘀
Dat maakt dat ik super trots ben op waar ik sta en wil blijven.

En dat het soms niet makkelijk is, tja, dat hoort erbij. Ik zeg maar zo:  Zonder uitdagingen geen veranderingen, of zoals Mark Nepo zegt: Veerkracht ontstaat als je erop durft te vertrouwen dat je hart je erdoorheen zal slepen.

Met dat open hart staan mijn prachtige team en ik op de juiste plek:
Café Schtad Zitterd

De huiskamer van Sittard waar mensen elkaar ontmoeten en waar menigeen zich thuis voelt. Daar waar je kunt feesten, vergaderen en borrelen, nog steeds gewoon kunt genieten van eenvoudig maar lekker eten en waar een goed glas bier en wijn worden geserveerd.

Kortom, laat de zomer maar komen en alle daaropvolgende seizoenen ook, want, mijn team en ik zijn er klaar voor…

www.schtadzitterd.nl